De raske drenge

Lagerhotel og opbevaring

For dig, der bor i Vordingborg, Næstved eller på resten af Sydsjælland

Opbevaring i Vordingborg, tæt på Næstved, Køge og resten af Sydsjælland

Har du brug for at få opbevaret dine ejendele eller værdier for en kortere eller længere periode? De Raske Drenge tilbyder opbevaring på Sydsjælland, Møn og Falster. Så hvis du har brug for opmagasinering i Vordingborg - lige ved Køge og Næstved, så har De Raske Drenge løsningen.

Hos os får du en ansvarlig og sikker opbevaring af dit flyttegods i frostfrie, tørre, isolerede containere. Og du får naturligvis udleveret din egen nøgle.

Fleksibel opbevaring

I forbindelse med en flytning, kan det være nødvendigt med en midlertidig opbevaring af ens ejendele, fx opbevaring af møbler Vordingborg. Uanset hvor meget flyttegods du ønsker opbevaret, og om det er af kortere eller længere varighed, kan vi hjælpe dig.

Du har mulighed for selv at indlevere dine ejendele til vores lager, men vi kommer også gerne hjem til dig og hjælper med transporten. Vores flyttemænd afhenter gerne ejendele til opmagasinering i Vordingborg, lige ved Næstved og Køge.

Sikre opbevaringsrum

Dine ejendele og værdier opbevares sikkert og trygt under korrekte forhold, og du får dem tilbage i præcis den sammen stand, som du afleverede dem i.

Hvis du vælger at få opbevaret dine ejendele hos De Raske Drenge, vil de være sikret med:

  • 24-timers overvågning
  • Moderne alarmsystem
  • Dit opbevarede indbo er forsikret gennem din egen indboforsikring (så længe containeren er låst og isoleret).

Lad os opbevare dine ejendele

Har du behov for lagerhotel nær Køge, opmagasinering Sydsjælland eller anden opbevaring på fx Møn eller Falster, så ring på telefon 22 48 19 77 og hør mere om dine muligheder.

Hos De Raske Drenge er kunden altid i centrum, og vi ønsker derfor at finde den løsning på opbevaring, der passer bedst til din situation.